Hajrović na spisku za Slovačku!

Sušić objavio spisak

Hajrović na spisku za Slovačku!

Midhat Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić objavio je spisak igrača na koje računa u dva kvalifikaciona meča protiv reprezentacije Slovačke.

Na Papetovom spisku su Izet Hajrović, sjajni nogometaš Grasshoppersa, a za razliku od utakmice na Koševu protiv SAD-a, ponovo su tu Mensur Mujdža, kao i Senijad Ibričić, te Boris Pandža.

Golmani: Asmir Begović (Stoke), Asmir Avdukić (Borac), Jasmin Fejzić (Aalen)

Odbrana: Emir Spahić (Bayer Leverkusen), Ermin Bičakčić (Eintracht Braunschweig), Toni Šunjić (Zorya), Mensur Mujdža (Freiburg), Ervin Zukanović (Gent), Boris Pandža (bez kluba)

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Vezni red: Miralem Pjanić (Roma), Senad Lulić (Lazio), Sejad Salihović (Hoffenheim), Adnan Zahirović (Bochm), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Haris Medunjanin (Gaziantepspor), Miroslav Stevanović (Elche), Zvjezdan Misimović (Guizhou Renhe), Avdija Vršajević (Hajduk), Senijad Ibričić (Lokomotiv Moskva), Izet Hajrović (Grasshopper)

Napad: Vedad Ibišević (Stuttgart), Edin Džeko (Manchester City) i Edin Višća (Istanbul BB). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.