Hajrovićev agent najavio sljedeći korak: Nezadovoljni smo...

Zmaj napušta Werder

Hajrovićev agent najavio sljedeći korak: Nezadovoljni smo...

Krilni fudbaler Werdera i naše reprezentacije Izet Hajrović napustit će Bremen u kojem se neuspješno bori za prvu postavu.

Iako se nakon oporavka od povrede vratio u formu, što je pokazao i nastupom za reprezentaciju BiH u meču protiv Estonije, na Weseru jednostavno više ne računaju na Hajrovićeve usluge i tokom zime će doći do razlaza između dvije strane.

To je nagovijestio i Miloš Malenović, švicarski agent koji se brine o njegovoj karijeri, a među klubovima koji su voljni dovesti Hajrovića pominju se Deportivo, Betis, Trabzonspor, te Dinamo iz Moskve u kojem je od ranije Toni Šunjić.

"Vrlo je iznenađujuće što Hajrović ne dobija priliku. Kako za mene, tako i za njega. On je u dobroj formi, to je potvrdio i u reprezentaciji, ali u Werderu nikako ne igra", kazao je Malenović za ugledni sportski list Bild, te dodao:

"Nećemo sjediti skrštenih ruku. Na pauzi ćemo se sastati sa čelnicima Werdera i vidjeti šta i kako dalje", riječi su Malenovića.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hajroviću ugovor sa Werderom važi do kraja tekuće sezone, tako da bi eventualni transfer u januarskom prijelaznom roku bio posljednja šansa da klub nešto na njemu zaradi.

Promo

Top Komentari

Real-an
Nevjerovatno sta treneri mogu uraditi loseg od karijere jednog vrhunskog talentovanog igraca.Iako je najbolje partije pruzio kao lazna 9-ka uporno ga stavljaju na krilo svi redom. Treneri kako u klubovima gdje je igrao tako i u reprezentaciji,cast pojedinim
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi