Pljušte ponude za Hajrovića i pored minutaže na kapaljku

Napušta Werder

Pljušte ponude za Hajrovića i pored minutaže na kapaljku

A. Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Izet Hajrović u zimskom prelaznom roku najvjerovatnije će napustiti Werder.

Hajrović se u Werderu nije najbolje snašao, no i pored toga prema pisanju inostranih medija na stolu ima nekoliko zanimljivih ponuda.

Za našeg reprezentativca navodno su zainteresovani Deportivo Lacoruna, moskovski Dinamo, Genoa, te turski Trabzonspor.

Podsjetimo, Hajrović je karijeru počeo u Grasshopperu odakle je u transferu vrijednom 3.5 miliona eura otišao u Galatasaray. Međutim, u slavnom turskom klubu se nije najbolje snašao. Odigrao je samo osam utakmica i nije se uspio upisati u listu strijelaca, a u junu 2014. je potpisao četverogodišnju ugovor sa Werderom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sezonu 2015/2016 proveo je na posudbi u Eibaru gdje se također nije proslavio da bi se zatim vratio u Werder gdje najvjerovatnije neće do kraja odraditi ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti