6

Komentari (6)

vence
pa kralju, i Zlatan je igrao u interu, pa presao u Milan..sto i njemu ne posvete transparent? a napisali su: "nije hrabrost izvesti penal u 10. minuti, hrabrost je ostati sa zenom iako si rogonja"
E.Car
Iskreno svi oni su profesionalci i boli ih cosak i za milan i inter i sve druge, igraju za pare samo je to bitno. Kakva ljubav, takvih igrača je u svijetu svega nekolicina.
Miskee
Slažem sa se tobom 85%.Ajde da je on otišao u neki drugi klub da nije iz Italije, ali čovjek otišao u njihovog najvećeg rivala i još slavi gol.Ja da sam bio na mjestu navijača Milana, ja bi ga kamenovao...
rooney11
Pohlepni turcin, inace je i prosjek, nista posebno, al bas je antipatica...i donaruma poletio za parama, pa zar je bitno da li je 4 miliona godisnje ili 5? Fuj!
King_Kenny
@rooney11 ...tako ti je to kad sirotinja dodje do para...njima je sada marka vaznija i veca nego nama kokuzima...uzmi samo za primjer ove Juznoamerikance...ono dodje tamo iz neke favele,15 brace i sestara imao,jeo svaki treci dan i pocne milione zaradjivati...niko kao on,uhvatio Boga za muda...i mnogi su tako i propali,nedavno citam tekst o Dariju Silvi,bivsem igracu Malage,koji je spiskao milione,ostao bez noge u saobracajnoj nesreci i sad takav copav mora raditi u pizzeriji kao konobar.
Gax
A kad Ibrahimović slavi protiv Intera i Juventusa i jos gore provocira navijace od Hakana onda je on Bog kralj legenda. Samo vama smeta i svi su ****a kad slave protiv vas.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.