Žestoka parola velikom izdajniku: "Ostani sa ženom i kad si roganja, go*no od čovjeka!"

Nakon gradskog derbija

Žestoka parola velikom izdajniku: "Ostani sa ženom i kad si roganja, go*no od čovjeka!"

A. Čaušević

Preći iz jednog u drugog gradskog rivala po automatizmu stvari se smatra izdajom. 

Veliku izdaju je ljetos napravio Hakan Calhanoglu koji je kao slobodan igrač napustio Milan i potpisao za Inter. 

U prvom ovosezonskom milanskom derbiju turski veznjak je uspio i zabiti bivšem klubu i to golom iz penala. 

Nakon što je zatresao mrežu Rossonera Calhanoglu se okrenuo prema navijačima Milana i proslavio svoj gol, nakon čega su očekivano uslijedile uvrede i zvižduci.

Dan nakon utakmice na jednom od milanskih mostova osvanula je i žestoka paroka posvećena fudbaleru Intera. 

"Nije hrabrost zabiti gol iz penala u desetoj minut, već ostati sa ženom i kad si rogonja. Go*no od čovjeka", poručili su navijači Milana Calhanogluu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Calhanoglu je u prošlosti imao buran život van terena. U jednom trenutku je bio ostavio trudnu ženu jer je smatrao da je prevaren. Međutim, u međuvremenu se pomirio sa suprugrom Sinem. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rooney11
Pohlepni turcin, inace je i prosjek, nista posebno, al bas je antipatica...i donaruma poletio za parama, pa zar je bitno da li je 4 miliona godisnje ili 5? Fuj!
8 0
Gax
A kad Ibrahimović slavi protiv Intera i Juventusa i jos gore provocira navijace od Hakana onda je on Bog kralj legenda. Samo vama smeta i svi su ****a kad slave protiv vas.
5 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi