5

Komentari (5)

Salence
Za desetku vrhunskog kluba---nedovoljno,previše up und downs,igra između top i flop.Dobar jeste.Nekad odigra i vrlo dobro.Sad...da je klasa....stvar ukusa,u klubu s manjim zahtjevima bi bio super zvjezda.Za Milanovu desetku-premalo!I ova i prošla sezona,jednostavno,premalo,i što se asistencija tiče,a pogotovo golova!Otići u Juve besplatno bi bilo vjerovatno isplativo,ali nigdje neće biti više cjenjen kao u Milanu.I s ovim učinkom bi zasigurno završio na klupi.Rano je za predviđanja,vidjet ćemo još.Najgore od svega je to da bi plaćen igrač otišao besplatno,pa ma o kom se radilo....greška uprave.Bit će ovo svakako vruće transfersko ljeto,jedva čekam
Mele
Dani Alves, Khedyra, Costa, pa sad Rabiot, Ramsy itd, niko se bas nije proslavio. svi odlaze ili su vec otisli. Dodjes gratis, prodaju te brzo.
Mele
Emre Can. standardni u Dortmundu sad...
Salence
pa da,zato i govorim stalno da mi je politika Juventusa odbojna i to je način rada te organizacije i njima sličnih.Stvar ukusa,neki misle da je to dio fudbalskog umjeća.Meni nije,meni je dio korporativnog fudbala,i tu mi prestaju sve simpatije.Opet se možemo vratiti na Bayern,Real,Barcu,man City-utd.Vjerujem da tu na portalu ima dosta ljudi koji su nekad igrali poker,iz zeze,ili zaprave.Pa kad te frajer zavrne iz treće,a tebi ni all in ne pomaže...tako to ide.Spomenuo sam prije 15 dana kako mislim da će Juve na ljeto obrnuti kompletnu ekipu....eto,još malo do transfera,vidjet ćemo.Matrica rada "jačih"klubova je jeftin dolazak,najbolje poslije ugovora uz manju premiju,mrvu veća plata i prigodna klauzula o otpusnoj cifri.
Mele
Momak je klasa, ali zavisi ko ce trenirati Juve. Mnogi koji su stigli gratis, propali su tu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.