Ova fotografija uzdrmala je Milan i čini se s potpunim pravom

Hakan bi mogao da ode

Ova fotografija uzdrmala je Milan i čini se s potpunim pravom

Edmir Škorić

Brojne su glasine da bi Hakan Calhanoglu na ljeto mogao da kao slobodan igrač ode u Juventus.

Calhanoglu je trenutno ponajbolji igrač Milana, ali i dalje nije produžio ugovor s Rossonerima, a koji važi do kraja szeone. Postoje određene trzavice jer Turčin i njegov agent navodno traže šest miliona eura, a Milan nije spreman da mu ponudi taj novac.

Izvještava se da je igrač tražen od nekoliko klubova, uključujući Juventus, Manchester United i Inter.

Ako igrač ne potpiše produženje ugovora do kraja decembra, bilo koji klub bi ga mogao potpisati kao slobodnog igrača na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sada je objavljena fotografija na kojoj je Hakan u Torinu uslikan sa sunarodnjakom i defanzivcem Juventusa Merihom Demiralom, što je dodatno zabrinulo sve u Milanu koji nipošto ne žele ostati bez veznjaka koji igra preporođeno zadnjih mjeseci.

Top Komentari

AcMilan_rosoneriBosna
jako dobar igrac vratio se u nekadasnju formu ali previse para trazi jer ipak i Milan je njega cekao da se vrati u formu i sada odjednom hoce agent njegov pare ogromne nadam se dogovoru i da ce ostatiu Milanu ali i ako odluci otici nece ga tamo sigurno cekati koliko su u Milanu nakon polusezon ako se ne snadje krasi ce igru Genove ili Bologne pred nama je vidjet cemo uglavnom niko nije veci od Milana. Forza Milan
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije