Inter krade Milanu Hakana Calhanoglua? Sve pomno prati i Juventus

Svi žele turskog veznjaka

Inter krade Milanu Hakana Calhanoglua? Sve pomno prati i Juventus

E. Škorić

Inter i Juventus zainteresovani su za turskog reprezentativca.

Hakanu Calhanogluu na kraju sezone ističe ugovor s Milanom i Rossoneri čine sve da ga zadrže, no igračev agent ima za sada previsoke zahtjeve. Postoji strah na San Siru da će igrač besplatno otići ako ne pristane na novi ugovor.

Milanovi rivali prate razvoj situacije i navodno je Inter spreman ponuditi Hakanu ono što mu Milan trenutno nije spreman, a u trku se uključuje i Juventus.

Prema Tuttosportu, Juve je spreman ponuditi Milanu razmjenu već u januaru, pa za Hakana dati krilnog nogometaša Federica Bernardeschija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S obzirom na prikazano zadnjih nekoliko mjeseci, Milan ne pomišlja na to da pusti tek tako Turčina, ali vidjet ćemo da li je spreman da mu ponudi onoliko koliko on želi, a to je trostruko više od onoga što sada ima.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi