Ziyech uzeo stvari u svoje ruke, prvi posao će biti iznenađujući transfer

Sam sebi menadžer

Ziyech uzeo stvari u svoje ruke, prvi posao će biti iznenađujući transfer

Admin Čaušević

Hakim Ziyech se nedavno odlučio za potez koji je pravi raritet u svijetu fudbala. 

Ziyech kotira kao jedan od najboljih krilnih fudbalera na svijetu, ali bez obzira na svoj kvalitet u Chesleaju nema zagarantovano mjesto u startnih 11.

Kako sada stvari stoje vrlo je izvjesno da će sjajni Marokanac do kraja prijelaznog roka promijeniti sredinu i napustiti redove Plavaca.

Dosta vremena se povezivao sa Milanom, ali Ziyechov prvi samostalni posao neće biti transfer u tabor Rossonera već u drugi klub.

U četvrtak mediji sa Ostrva izvještavaju da će 29-godišnjak do kraja prijelaznog roka preći Manchester United gdje će spojiti sa bivšim trenerom.

Ziyech je postao prioritet Erika ten Haaga, dok i Marokanac nema ništa protiv da sarađuje sa bivšim trenerom iz perioda kada je igrao za Ajax.

Inače, početkom jula sjajni fudbaler je iznenadio javnost kada je otkrio da će u budućnosti sam sebe zastupati i voditi brigu o svojoj karijeri.

"Dostigao sam tu životnu tačku gdje osjećam da je vrijeme da potpuno preuzmem kontrolu nad karijerom. Želim da sam donosim odluke o karijeri", napisao je između ostalog Ziyech i dodao je:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U budućnosti ćemo moj tim i ja, uz prisustvo legalnih predstavnika, rješavati poslovnu stranu", saopštio je Ziyech.

Marokanac je u Chelsea stigao prije dvije godine za 40 miliona eura, ali dojam je da nije opravdao uloženi novac.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zilan66
I da Vaha trpi ovakve,ma nece ni babo njegov.
7 1
korona
Previse si se ti digao u nebesa
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi