Fotografisao se u dresu PSG-a i bio sretniji nego ikad, a u ponoć dobio šokantne vijesti

Ziyech ne ide u PSG

Fotografisao se u dresu PSG-a i bio sretniji nego ikad, a u ponoć dobio šokantne vijesti

Endin Čaušević

Marokanski reprezentativac Hakim Ziyech vjerovatno je najveći gubitnik zimskog prelaznog roka jer mu je u posljenjim minutama propao transfer u PSG nakon što klubovi nisu ispoštovali vremenski rok i poslali papirologiju kada je to trebalo, te će on ostati u Chelseaju.

Ziyecha su već mnogi vidjeli u dresu PSG-a nakon što je još u ponedjeljak navečer otputovao na ljekarske preglede i čekala se samo zvanična potvrda da je on novi fudbaler prvaka Francuske.

Međutim, nakon što je u ponoć završen prelazni rok u najjačim evropskim ligama stigle su i šokantne vijesti za Marokanca.

PSG i Chelsea su uspjeli da dogovore njegov transfer, ali klubovi nisu na vrijeme poslali papirologiju kako bi sve završili, te na kraju Ziyech nije mogao biti registrovan kao novi fudbaler kluba iz Pariza i ostat će u Chelseaju.

Ziyech je uspješno prošao ljekarske preglede i potpisao je ugovor s Parižanima, ali iz još uvijek nejasnih razloga klubovi nisu završili papirologiju u datom roku.

Mediji u Francuskoj pišu da će se PSG sigurno žaliti na sve to, ali teško je da će se nešto promijeniti jer su imali dovoljno vremena da prijave Ziyecha kao novo pojačanje i to jednostavno nisu uradili do ponoći.

Oglasi

Ovo će sigurno biti izuzetno težak udarac za Ziyecha koji se silno radovao transferu u PSG jer je već odavno želio da napusti Chelsea, ali nažalost ta želja mu se nije ostvarila.

Iako je i on sam već vjerovao da je sve riješeno i da će u nastavku sezone nositi dres PSG-a na kraju mu je ovaj klub morao saopštiti da nisu završili njegovu registraciju kada je to trebalo i da se on mora vratiti u London.

Potražite više informacija na temu Premier league:

PSG i Chelsea su dogovorili posudbu Ziyecha do kraja ove sezone, Marokanac je uredno prošao ljekarske preglede i jasan je bio da želi da ide samo u Pariz iako je imao još nekoliko drugih ponuda na stolu.

Ipak, na kraju je ovaj dogovor doživio nečekivan kolaps zbog čega će Ziyech sigurno biti bijesan. Navodno, Marokanac se čak fotografisao u dresu francuskog kluba, ali uzalud.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ViniJr
Imaš pozdrav od Vahida Halilhodžića :D
9 0
zilan66
Eba ga nas vahid.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije