Hakim Ziyech u La Ligi?

Sevilla ga pokušava dovesti

Hakim Ziyech u La Ligi?

Edmir Škorić

Španski nogometni klub Sevilla pokušat će da angažuje Hakima Ziyecha.

Marokanski reprezentativac na meti je nekoliko velikana, a Sevilla smatra da ima priliku da ga dovede. Međutim, Ajax traži 30 miliona eura i to neće biti tako jednostavno za Andalužane.

Ziyech je prošle godine briljirao u dresu Ajaxa s kojim je osvojio duplu krunu u Holandiji, a uz to igrao i polufinale Lige prvaka.

S 21 golom u svim takmičenjima postao je jedan od ključnih igrača Ajaxa, pa nije ni čudo što su ga željeli mnogi velikani, a do Seville najviše se povezivao s Arsenalom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ono što tješi Sevillu je činjenica da ovaj klub ima sjajne odnose s Ajaxom, koji je nedavno upravo od Seville kupio Quincyja Promesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi