Trebao potpisati za Arsenal, a on na kraju izabrao Sevillu

Jordan zvanično predstavljen

Trebao potpisati za Arsenal, a on na kraju izabrao Sevillu · Zvanično

E. Čaušević
Teme:

Sevilla je počela pripreme za novu sezonu barem što se tiče "sklapanja" igračkog kadra.

Sevilla je danas potvrdila da je Joan Jordan novi fudbaler ovog kluba u koji dolazi iz Eibara. Jordan je sa Sevillom potpisao ugovor do ljeta 2023. godine.

Ovaj vezni igrač je jutros prošao ljekarske preglede, a onda je zvanično potpisao ugovor. Jordan ima 24 godine i prošao je omladinske kategorije Espanyola.

Svojim igrama u dresu Eibara ove sezone je privukao interes nekoliko klubova, ali je na kraju odlučio da potpiše za Sevillu. Prošle sezone za Eibar je odigrao 38 mečeva i postigao je četiri gola i dodao četiri asistencije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U prethodnim sedmicama se Jordan povezivao čak i s Arsenalom, no londonski klub nije uspio da dogovori njegov transfer, te je on na kraju prihvatio ponudu Seville.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Trebao potpisati za Arsenal a nije? 6 slova križaljka
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi