Halil Mahmutović: Ne zanima nas šta o nama pišu pojedini cirkusantski mediji
Utakmica između Radničkog i Budućnosti igra se sutra sa početkom od 16 sati.

Igrač FK Budućnost Banovići za SportSport.ba

Halil Mahmutović: Ne zanima nas šta o nama pišu pojedini cirkusantski mediji

Esmer Oštraković

Nogometaši Budućnosti iz Banovića sutra će u okviru 21. kola Druge lige Federacije BiH na gostovanje u Lukavac kod ekipe Radničkog.

U duelu dva bivša premijerligaša gosti su favoriti, ali sigurno je da im neće biti nimalo lako da ostvare pobjedu u Lukavcu.

"Imali samo jako turbulentan početak druge polusezone. Mislim i smatram da je vrijeme da uhvatimo ritam i dobrim rezultatima stvorimo jednu pozitivnu atmosferu i samim time naše samopouzdanje dignemo na viši nivo. Još 10 utakmica je pred nama, 30 bodova je u igri, tako da ne smatram da će prvak biti odlučen u devetom kolu kada igramo sa direktnim konkurentom u borbi za vrh. Iako je ta utakmica jako bitna, svaka nova može napraviti razliku i može biti podjednako bitna, pa tako i ova koja nam slijedi u Lukavcu", rekao je Halil Mahmutović, te je dodao:

"Pojedini medijski cirkusantski natpisi, pojedinih medijskih cirkusantskih stranica nas ne zanimaju, jer mi ekipu Radničkog respektujemo uvijek. I u ma kakvoj god situaciji oni bili, uvijek će biti posebna draž igrati nama protiv njih, a smatram i da je i kod njih slično razmišljanje. Svi očekujemo jaku i čvrstu utakmicu i nadamo se pobjedi", završio je sjajni štoper Budućnosti.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Utakmica između Radničkog i Budućnosti igra se sutra sa početkom od 16 sati.

Top Komentari

Boki
Ekipa gradine je jaca od vas ali nazalost nema nikoga u savezu jucerasnji cirkus u srebreniku je jos jedan dokaz da se utakmice ne dobijaju igrom nego u kafanama
0 0
Boki
Nula ste vi od ekipe da vam nema kukija i rudnickih para borili bi ste se za opstanak
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi