Halilović karijeru spašava u Italiji
Seli se u redove italijanskog prvoligaša (Foto: EPA)

Dogovor postignut

Halilović karijeru spašava u Italiji

M. Šljivak

Alen Halilović je prije nekoliko godina važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera svijeta.

Prelaskom iz zagrebačkog Dinama u Barcelonu, vrata svijeta fudbala su mu bila u potpunosti otvorena, ali se danas 22-godišnji fudbaler potpuno izgubio.

Nakon slabašnih igara za Sporting, HSV i Las Palmas, došlo je vrijeme da se Halilović oproba u Italiji, gdje će tražiti spas za posrnulu karijeru.

On bi u narednim danima trebao postati novi član Udinesea. Pregovori su već u završnoj fazi i hrvatskog fudbalera bismo u narednim godinama mogli gledati u dresu ovog tima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Halilović će tako pokušati da se vrati na veliku fudbalsku scenu i da pokuša ispuniti sve ono što se od njega očekivalo u karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti