Niko nije "očitao bukvicu" Nagelsmannu kao Hamann nakon jučerašnjeg skandala

Svašta mu je rekao

Niko nije "očitao bukvicu" Nagelsmannu kao Hamann nakon jučerašnjeg skandala

E. Oštraković

Glavna tema danas u njemačkim medijima jeste skandal koji je napravio trener Bayerna Julian Nagelsmann nakon utakmice protiv Borussije Monchengladbach.

Njemački mediji prenijeli su informacije da je nakon utakmice trener Bayerna duvljao u svlačionici svoje ekipe, ali to nije sve.

On je navodno jurio suce utakmice, te im je dobacivao svakakve stvari.

"Je li ovo šala. Zezate li vi mene, šta se događa", govorio je navodno Nagelsmann sudijama jučerašnje utakmice.

Osim toga, kako navode njemački mediji, Nagelsmann je udario šakom po vratima od svlačionice sudija, a to naravno nisu scene na koje smo navikli u Bundesligi.

Žestoku poruku zbog svega što je uradio poslao mu je slavni njemački fudbaler, Dietmar Hamann.

Oglasi

"Razumijem da možete svašta uraditi kada je glava vruća, ali samo u tom jednom trenutku. Mislim da je on znao šta će se desiti i da će danas biti na svim naslovnicama. Njegove riječi se uvijek vagaju trostruko. Pa on je trener Bayerna", rekao je Hamann, te je dodao:

"Neka ide u treću ili četvrtu ligu i neka tamo trenira, tamo nikoga neće biti kada eksplodira. Mora biti svjestan svoje odgovornosti. Vidim da je rekao da mu je žao, ali mora se bolje kontrolisati", završio je Hamann.

Nagelsman je nekoliko sati nakon utakmice shvatio što je napravio i na Instagramu napisao:

"Nažalost, očito sam pretjerao".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo Bayern doživio poraz nakon 21 uzastopne utakmice, a posljednji poraz nanijela mu je ekipa Augsburga.

Ukoliko Union Berlin ostvari pobjedu danas protiv Schalkea, preuzet će vrh tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi