Naglesmann urlao, lupao i ganjao suce nakon jučerašnjeg poraza Bayerna

Nisu mu se dopale odluke

Naglesmann urlao, lupao i ganjao suce nakon jučerašnjeg poraza Bayerna

E. Oštraković

Nakon što su prije nekoliko dana u okviru Lige prvaka slavili na gostovanju kod PSG-a, očekivalo se da će istu stvar Bayern jučer uraditi i i protiv Borussije Monchengladbach.

Ipak, ispostavilo se da je to dosta teže gostovanje za njih, jer su na rakju poraženi sa 3:2, te su tako ugrozili vodeću poziciju na tabeli.

Za ekipu Bayerna ovo je prvi poraz nakon pet mjeseci i 21 odigrane utakmice, a veoma teško je pao treneru ove ekipe Julianu Nagelsmannu.

Njemački mediji prenijeli su informacije da je nakon utakmice trener Bayerna duvljao u svlačionici svoje ekipe, ali to nije sve.

On je navodno jurio suce utakmice, te im je dobacivao svakakve stvari.

"Je li ovo šala. Zezate li vi mene, šta se događa", govorio je navodno Nagelsmann sudijama jučerašnje utakmice.

Oglasi

Osim toga, kako navode njemački mediji, Nagelsmann je udario šakom po vratima od svlačionice sudija, a to naravno nisu scene na koje smo navikli u Bundesligi.

Razlog za sve ovo jeste isključenje Dayota Upamecana u osmoj minuti utakmice nakon što je ovaj fudbaler s leđa srušio Alassanea Pleu.

Sudija, Tobias Welz, nije mnogo razmišljao te je odlučio da odmah Upamecanu pokaže direktan crveni karton i put u svlačionicu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tako je Bayern doživio poraz nakon 21 uzastopne utakmice, a posljednji poraz nanijela mu je ekipa Augsburga.

Ukoliko Union Berlin ostvari pobjedu danas protiv Schalkea, preuzet će vrh tabele.

Top Komentari

Razumljivo potpuno, i nemojte i vi pisat da ga je srusijo kad ste i sami vidili da nije. Neznaju kako prekinut dominaciju Bayerna pa se ovako necim sluze.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi