Romu u Bologni gledao novi trener?
Foto: EPA

Mancini na tribinama stadiona Dall Ara

Romu u Bologni gledao novi trener?

Midhat Šljivak

Ekipa Rome ove sezone igra dosta dobro, ali čini se kako će Vučica na kraju ipak ostati bez trofeja.

Sezona je za rimski tim završena u Kupu Italije, kao i Evropskoj ligi, dok imaju relativno male šanse da se domognu titule prvaka Italije pored fantastičnog Juventusa.

Sezona bez trofeja mogla bi značiti odlazak Luciana Spallettija s klupe rimskog tima, jer je i on sam najavio da će otići ako Roma ne osvoji ništa.

Novi trener Edinu Džeki bi mogao postati Roberto Mancini, čovjek koji ga je vodio tokom boravka u Manchester Cityju. Navodno, ovaj stručnjak je glavni kandidat za Spallettijevu zamjenu i on već posmatra utakmice ovog kluba.

Tokom vikenda je boravio i u Bologni, gdje je s tribina stadiona Dall Ara, gledao meč kojeg je Roma riješila u svoju korist s 3:0.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, iz rukovodstva Rome još uvijek su tajnoviti kada je riječ o potencijalnim zamjenama za Spallettija, no kako stvari stoje, njegovo ime se već zna.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti