Hamšik: Možemo se boriti za titulu prvaka Italije
Foto:EPA

Napoli u sjajnoj formi

Hamšik: Možemo se boriti za titulu prvaka Italije

S. Bošković

Marek Hamšik vjeruje da se Napoli ove sezone može boriti za Scudetto i Ligu Evrope. 

Napolitanci igraju sjajno u ovoj sezoni, te su od posljednjih 13 utakmica pobjedu upisali njih 11. Uz to su postigli 33 pogotka i primili samo tri. 

"Napoli će se boriti za Scudetto i Evropsku ligu ove sezone. Još je rano za pričati o trofejima i ovi sjajni rezultat ne moraju značiti ništa na kraju sezone, ali mislim da ćemo biti u vrhu do posljednjih kola", rekao je Hamšik, te je još dodao: 

"Vjerujem da ćemo nastaviti da igramo ovako i da ćemo doći do vrha. Naravno, također vjerujem da ćemo do kraja biti u borbi za titulu prvaka Italije", zaključio je reprezentativac Slovačke.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napoli je trenutačno četvrti u Seriji A, sa samo dva boda zaostatka za vodećim timovima, Fiorentinom i Interom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti