Hamšik: Ne mogu biti sretniji, zauvijek ću ovo pamtiti

Slovak postigao 100. gol u dresu Napolija

Hamšik: Ne mogu biti sretniji, zauvijek ću ovo pamtiti

Endin Čaušević

Fudbaleri Napolija sinoć su na svom terenu savladali Chievo sa 2:0 u meču 6. kola italijanske Serije A.

Nakon kiksa u prošlom kolu Napoli je uspio da upiše tri boda u utakmici protiv Chieva. Domaći su poveli golom Gabbiadinija, a konačnih 2:0 postavio je kapiten Marek Hamšik. Slovak će sigurno ovaj meč dugo pamtiti jer je ovo bio njegov 100. gol za Napoli.

"Sretan sam sa ovim dostignućem, naročito jer sam vezni igrač, zauvijek ću pamtiti ovaj meč. Ipak, meni su najvažniji timski rezultati i činjenica da smo pobijedili. Sada smo fokusirani na meč Lige prvaka", rekao je Hamšik.

Kapiten je također dodao da je jako sretan što je Gabbiadini uspio postići prvi gol ove sezone, jer se nalazio u jako lošoj formi u posljednje vrijeme.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Baš sam sretan zbog njega, on je to zaslužio. Bilo je mnogo špekulacija, ali je odgovorio na najbolji način, a to je na terenu", dodao je Hamšik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi