Hamšik: Želimo da nova sezona odmah počne
Foto: EPA

Kapiten Napolija želi Scudetto

Hamšik: Želimo da nova sezona odmah počne

Endin Čaušević

Fudbaleri Napolija sinoć su na domaćem terenu savladali Fiorentinu sa 4:1 u okviru 37. kola italijanske Serije A.

Napolitanci su sa ova tri boda ostali u trci za drugo mjesto koje direktno vodi u Ligu prvaka jer kolo prije kraja sezone imaju samo jedan bod manje od Rome. U finišu ove sezone Napoli je vjerovatno u najboljoj formi, uz Juventus, u Italiji i navijači ovog kluba već s nestrpljenjem očekuju novu sezonu.

"Ovo je bila nevjerovatna sezona i šteta što smo tek treći jer smo igrali odlično. Mogu vam reći da svi jedna čekamo početak sljedeće sezone iako ova još nije završena. Želimo naredne godine napraviti iskorak i vjerujem da to možemo uraditi. Ovo je tim koji je dugo na okupu i došlo je vrijeme da pokažemo koliko možemo", rekao je Hamšik, te dodao:

"Imamo sve što treba da se naredne sezone borimo za Scudetto. Ako budemo igrali ovako sve je moguće. Klub je napravio dobar posao sa novim ugovorima za igrače i trebamo biti zajedno svi kako bi ostvarili ciljeve. Radujemo se budućnosti jer vjerujemo da nam ono donosi dosta uspjeha", rekao je Hamšik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti