Hamzabegović našao novi klub

Dojučerašnji golman Rudara

Hamzabegović našao novi klub

Dojučerašnji golman Rudar Prijedora Mirza Hamzabegović ekspresno je našao novi tim.

Jesenas je Hamzabegović važio za jednog od najboljih golmana u 1. ligi Republike Srpske. Tokom 13 utakmica je savladan tek u pet navrata, ali nezadovoljstvo određenim stvarima navelo ga je da traži raskid ugovora i da potraži novu sredinu.

Nekoliko klubova je bilo pokazalo interesovanje za Hamzabegovićem, prije svih Zvijezda, ali ovaj 29-godišnji golman na kraju je ispred karijere stavio porodicu i vratio se tamo gdje je sve i počelo - u Podgrmeč.

"Više nisam mlad, moram misliti i na porodicu i zbog toga sam odlučio da dođem u Podgrmeč. U vrhu smo tabele, imamo velike šanse da se plasiramo u 1. ligu Federacije BiH i vjerujem da ćemo u tome i uspjeti", kazao nam je Hamzabegović.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Hamzabegović je posljednji put na golu Podgrmeča bio 2013. godine, a od tada do danas je pored Rudara još nastupao za Jedinstvo, Slobodu, Tuzla City i maltešku Birkirkaru.

Top Komentari

opasni12
Prazan papir ispred njegA!??
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi