Hamzabegović raskinuo ugovor s Rudarom

U potrazi za novim klubom

Hamzabegović raskinuo ugovor s Rudarom

Dosadašnji golman Rudar Prijedora Mirza Hamzabegović u potrazi je za novim klubom.

U protekloj polusezoni Hamzabegović je bio neizostavan na golu Rudara. Na 13 utakmica u 1. ligi RS je primio tek pet pogodaka, ali u međuvremenu je došlo do sporazumnog raskida saradnje između dvije strane.

Da u drugom dijelu sezone neće nastupati za Rudar potvrdio nam je i sam Hamzabegović, koji je svom, sada već bivšem, klubu poželio sreću u nastavku sezone.

Hamzabegović je za Rudar nastupao od januara prošle godine kada je došao iz Tuzla Cityja, tadašnjeg federalnog prvoligaša. Još je branio za Novalju, Bratstvo, Slobodu, Jedinstvo, maltešku Birkirkaru... 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Po završetku sezone iz Rudara su, podsjećanja radi, otišli još Aleksandar Malbašić i Dragan Arežina. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi