Handanovič: Moramo dobiti sve mečeve, vjerujemo u Ligu prvaka

Golman Intera pred finiš sezone

Handanovič: Moramo dobiti sve mečeve, vjerujemo u Ligu prvaka

Golman Intera Samir Handanovič poručuje da on i saigrači neće odustati od namjere da naredne sezone igraju Ligu šampiona. 

Inter se trenutno nalazi na petoj poziciji sa četiri boda manje od Lazija koji je četvrti i nalazi se na posljednjoj poziciji koja vodi u Ligu šampiona. Ipak, golman Nerazzurra još uvijek vjeruje da se klub može plasirati u najelitnije takmičenje, iako su do kraja ostala samo tri kola.

"Više ne razmišljamo o utakmici protiv Juventusa, ali na teren se vraćamo s istim timskim duhom kao u tom meču. Fokusirat ćemo se na naše utakmice i pokušati da ih pobijedimo. Vjerujemo u Ligu šampiona. U fudbalu je sve moguće, moramo nastaviti da se trudimo i vidjećemo šta će se dogoditi. Jedno je sigurno, moramo dobiti sva tri preostala meča", rekao je Handanovič.

Podsjetimo, prvu od te tri utakmice Inter igra za otprilike 20-ak minuta na gostovanju kod Udinesea.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi