Promašaje Intera Parma je naplatila: Dimarco spektakularnim golom rastužio Meazzu

Poraz Intera

Promašaje Intera Parma je naplatila: Dimarco spektakularnim golom rastužio Meazzu

Midhat Šljivak

Fudbaleri Intera poraženi su danas na svom terenu od Parme sa 0:1 u susretu 4. kola italijanske Serije A.

Tim Luciana Spallettija je bio bolji tokom svih 90 minuta, ali su im se na kraju osvetili svi promašaji i Parma je kući otišla sa tri boda.

Redale su se šanse pred golom gostiju. Promašivali su domaći fudbaleri sve i svašta, lopta jednostavno nije htjela u gol, ali zato je Parma na spektakularan način stigla do pobjede.

Igrala se 79. minuta meča. Federico Dimarco je spektakularnim udarcem sa preko 30 metara savladao Handanovića koji je samo pogledom ispratio loptu za pobjedu gostiju od 0:1.

Parmi je ovo prva pobjeda u sezoni, dok je Inter doživio drugi poraz.

Serie A, 4. kolo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter - Parma 0:1

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Spaleti izjavljivao kako su ove sezone konkurencija Juventusu za skudeto !!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi