"Handanović? Treba mu zakazati pregled kod očnog doktora"

Legendarni fudbaler Intera nije štedio iskusnog golmana

"Handanović? Treba mu zakazati pregled kod očnog doktora"

Uprkos velikom broju pojačanja koja su ovog ljeta obukla dres Intera, Nerazzurri su u prve dvije utakmice nove sezone uspjeli osvojiti samo jedan bod, a sinoć su uspjeli prokockati vodstvo od 2:0 protiv Torina. Na kraju je meč u Milanu završen rezultatom 2:2.

Iskusni golman Intera Samir Handanović nije imao svoj dan, pa su mnogi uputili kritike na njegov račun, a nije ga štedila ni legenda Nerazzurra Sandro Mazzola.

"Što se tiče Handanovića, počeo bih tako što bih mu zakazao pregled očiju, da vidim da li on uopšte vidi kako treba. Mora poraditi na psihičkom planu kako bi mogao biti fokusiran svih 90 minuta", poručio je Mazzola, pa se osvrnuo na igru Intera:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Igrači su tu, ali možda trener Spalletti nije dovoljno jasan u razgovoru sa njima... Ekipi puno toga nedostaje na psihološkom planu... Spalletti ne smije odustati, on mora nastaviti raditi jer je nemoguće prosuti vodstvo od dva gola. Ipak, on je i dalje osoba za koju znam da može obaviti svoj posao."

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti