Golman "ukopan" u mjestu, volej sa 25 metara i golčina o kojoj bruji Njemačka!

Fantastičan meč Hanse i St. Paulija

Golman "ukopan" u mjestu, volej sa 25 metara i golčina o kojoj bruji Njemačka!

E. Čaušević

St. Pauli slavio je danas u gostima protiv Hanse Rostock u ovkiru 14. kola njemačke Cvajte sa 3:2, a u prvih pola sata vidjeli smo čak četiri gola. Detalj koji će sigurno obilježiti utakmicu desio se u 15. minuti kada smo vidjeli nestvaran pogodak.

Hansa je odlično otvorila utakmicu i uspjela u devetoj minuti da povede sa 1:0 kada je Junior Brumado pogodio s bijele tačke i savladao bh. reprezentativca Nikolu Vasilja.

No, na tribinama stadiona u Rostocku niko ni slutio nije kakva noćna mora slijedi nakon što je njihov tim poveo sa 1:0.

Naime, St. Pauli je za svega četiri minute stigao do potpunog preokreta, a detalj koji je obilježio prvih pola sata utakmice desio se u 15. minuti.

Tada je St. Pauli uspio da poravna na 1:1 nakon što je Manolis Saliakas zabio spektakularan pogodak zbog čega je dobio čak i aplauze navijača Hanse.

Nevjerovatan gol Saliakasa POGLEDAJTE OVDJE.

Međutim, to nije bilo sve od St. Paulija. Gosti iz Hamburga su samo četiri minuta kasnije došli do preokreta, a gol za 1:2 zabio je Hartel.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Rapsodija St. Paulija se nije završila na tome. Već u 23. minuti na semaforu je bilo 1:3, a novi pogodak za goste zabio je Afolayan.

Do kraja utakmice Hansa je uspjela da ublaži poraz, a konačnih 2:3 postavio je Junior Brumado drugim golom na utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi