Hansi Flick ima razlog za dvostruki osmijeh

Dobre vijesti za trenera Bayerna

Hansi Flick ima razlog za dvostruki osmijeh

Admin Čaušević

Odluka da se Hansiju Flicku omogući permanentan ostanak na klupi Bayerna je tim iz Bavarske opet pretvorila u mašinu koja melje sve pred sobom. 

Flick je preporodio Bayern i na pravom putu je kao osvajanju nove šampionske titute u Njemačkoj. Naredna stanica je Leverkuzen.

Pred neugodno gostovanje zahuktalom Bayeru mladi stručnjak ima razlog za dvostruko zadovoljstvo. Jučer su ga obradovali klupski ljekari.

Na gostovanju Apotekarima u konkurenciji za sastav trebali bi biti Lucas Hernandez i Thiago Alcantara koji su prethodnih dana imali prolema s povredama.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hernandez se žalio na aduktor, ali već danas će se vratiti treninzima, dok će i Alcantara nakon tri propuštene utakmice ponovo biti u kombinacijama za igranje.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi