Hansi Flick ne želi da čuje za otkaz, ali Nijemci su već pripremili spektakularnu zamjenu!?

Želja je Klopp

Hansi Flick ne želi da čuje za otkaz, ali Nijemci su već pripremili spektakularnu zamjenu!?

E. Ganibegović

Hansiju Flicku su čini se dani na klupi Njemačke odbrojani. On za to ne želi ni da čuje, ali Nijemci već imaju veliku želju i kada je u pitanju njegov nasljednik.

Fudbalska reprezentacija Njemačke daleko je od dobre forme. U posljednjih pet mečeva ne zna za pobjedu, a sinoć je doživjela novi šok.

Naime, u Wolfsburgu je igrana prijateljska utakmica protiv Japana, a azijska selekcija je slavila pobjedu rezultatom 1:4. 

Iako je Njemačka u užasnoj seriji devet mjeseci prije početka EURO-a kojem je domaćin, Hansi Flick ne namjerava odstupiti. Štaviše, smatra da radi odličan posao.

"Pokušavamo sve da pripremimo perfektno tim. Mislim da radimo dobro. Da, ja sam pravi selektor", izjavio je Hansi Flick nakon debakla od Japana.

Oglasi

Iako on ne namjerava da odstupi, Nijemci imaju veliku želju, a to je menadžer Liverpoola Jurgen Klopp.

"Veliki san Nijemaca je Klopp. Vjerovatno će mu reći da može biti i selektor i voditi Liverpool.

Ali, najvjerovatnije će odbiti", napisao je Jan Aage Fjortoft na Twitteru, te na taj način ujedno odmah i pomalo ugasio san Nijemaca.

Ostaje da vidimo šta će biti od svega. Za dva dana Njemačka igra novi prijateljski meč i to protiv Francuske, a ako ovako nastavi crno se piše i njima i Flicku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi