5

Komentari (5)

Soni
Nije ti dobra taktika srljaš naprijed a pozadi rupa a to ne ide protiv ekipa kao sto je PSG.
delboy11
Bolje da ides,kad si vidio da nemas pola igraca,klupa nikakva trebao si malo taktike ubacit u prvoj utakmici a ne samo srljat,napadat..Danas nije sramota igrat bunker protiv Neymara i Mbepea..Golovi se broje..
Hehehehrvtbr
Ovo je smiješno kako ti znaš sta je trebao sigurno jedan od najbolih trenera svijeta, ti pricas da nema dobru klupu daj molim te taj svaki je uradio više nego sto ces ti meni je to smiješno da ti pricas kako je trebo igrat ,a milion strucnjaka oko Bayerna @delboy11
miki30
Ja ba sve neki stručnjaci. Pa ljudi prošlu sezonu sve pokupili, nemože se svake godine uzeti liga šampiona. Šta će onda Real, Barca, City, PSG, Chelsea, Juve? Ako dodješ nared svake 10. godine dobro je.
Hehehehrvtbr
Ma uredu imas misljene ,ali mislim da je glupo pricat kako je Bayern trebo igrat ,kao neki bunkeri jednostavno igralu su svoju igru bili su bolji ali nisu prosli realno,Neymar i Mbappe su pokazali da su kraljevi ,ali da mi pricamo da e Bayern trebo igrat vako ili nako il sa dva spica je glupost je Flick sigurno ne bi bio trener Bayetna koni sve opuhao prosle sezone @miki30
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.