51

Komentari (51)

Rus
Zaustali u proslom vijeku. A papak kaze ja sam grobar!! Mozda u svom selu. Partizan gledao na TV pa misli da je grobar a iz sume ne izlazi.
rimke
Benjamingst
UEFA TREBA zabraniti da navijaci CZ idu na utakmice na jedno 10 godina. Kako su krenuli neko ce glavu izgubiti.
Avenue
Gdje vam je jagoda?
Edin Merlin
Srpsko herojstvo !!!! FUJ
Nocni_kralj
Jok, balijsko, mamu vam jebem usranu, tu ste samo da pljujete a pojma nemate sta je bilo. Ceo dan provociraju siptari (vasa braca), Delije su cutale, nisu obracale paznju dok se nije desio ovaj incident kad su posli na stadion. Al sta zatucanim mudzahedinima objasniti. Mamu vam obrezanu nabijem.
Plavi orkestar
Popuši kurac obrezani mamu ti cetnicku jebem.
Tz075
nocni jesu li vam braca turci pomogli?
Kiss
mi smo makar obrezani i čisti a vi kao i uvijek blatite vlastiti narod i blatit će te jer ste seljoberi zatucani koji se uvijek vraćaju unazad i spominju istoriju i svoju "dedovinu".Otvorite oči i gledajte barem malo naprijed.
Nocni_kralj
Vi cisti? U kom tom filmu? Vidim vasu mrznju, dosta je. Posebno ovih sa portala koji trce da objave vest gde ce da popljuju Srbe. Nigde reci nema dasu isprovocirani i da ih provociraju ceo dan, bitno je napraviti podlogu za pljuvanje.
bugx
odjebi odavde cetnice jadni....mars!
Dobojlija
Mi tebi mamu bradatu cetnicku I jebenog drazu nabili ,dabogda ti crvena ispala
Dobojlija
A je li srbin kolje srbina,kao ono nedavno
pipun
Sta traze ova snrdljiva vlaska gamad na ovom portalu !?
Benjamingst
Nocni nema gore mrake od vas Srba.
Benjamingst
Bolje 1 Albanac nego 100 srba... zato ste izgubili Kosovo sad vas prcaju gdje god zele...bravo Kosovari
Kiss
nikoga mi ne mrzimo al kad vi tako hoćete pa vala nećemo samo sjediti,da ste mogli al niste i nikad nećete,jaká je BiH i uvijek će biti pa ti kontaj i širi mržnju,halal ti bilo
BN78
Ovo je najbolje kada komentarišu navijači mizernih navijačkih grupa tipa,Horde zla,Manijaci,Robijaši.Držite se vi navijanja i gostovanja po Doboj Kaknju,Gabeli,Krupi a ozbiljno navijanje ostavite drugima.E,sad kao Grobar kažem gazite Cigani ove što znaju samo da jolduju.Kosovo je Srbija,Krim je Rusija.
Senad Vražalica
Jebo ti mater Zvezdašku
velez mo
ODAKLE SI GROBAR?
Nocni_kralj
BN78 dzabe pricas, vidis da su obrezani mudzahedini zadojeni mrznjom. Balije usrane mamu im jebem
velez mo
BN78,SVAKA OD OVIH NASIH NAVIJACKIH GRUPA,MOZE NAPRAVITI PODGRUPU OD 200 SPREMNIH MOMAKA,BORACA,UVIJEK SPREMNIH TUCU,PROBLEME,DA SE TRESE GRAD U KOJI DOĐU,KAO STO DELIJE,GROBARI,BBB,TORCIDA IMAJU,ALI U NAS NIKO TO NEPODSTICE,NEMA POTREBE OVO JE SPORT,MALO SAM BOLJE UPOZNAT SA OVIM STVARIMA OD TEBE,LICNO SAM DOBAR SA GROBAROM DULETOM NEKADASNJIM VOĐOM BAS TE FRAKCIJE,LUPAS BEZ VEZE NISI TI VIDIO BEOGRADA,A KAMOLI UTAKMICE PARTIZANA
Tz075
sta ba ti nocni pricas,imas muda preko tastature,i ti da si pravi hriscanin obrezao ni se paganu jedan
Tz075
velez mo
SVE GO SELJAK IZ RS-A,FUKARA NEVIĐENA,SAN IM DA VIDE BEOGRAD,SVE NAVIJACI U PICKU MATERINU
mostarac
Pali traktor mater ti jebem cetnicku 500 godina karanja Vlahinja najduzi pornic na svijetu ...A kako cemo tek da vas karamo jos sljedecih 500 jadna vam majka !!!
velez mo
EVO SAMO DA IM JE NA BUSKU STAVITI RAMPU I NEDATI DA VOZE POVRCE I DRVA,KREPALO BI NEVESINJE ZA POLA GODINE,ISTO TAKO I PO BOSNI,KAD DODU RADITI U FEDERACIJU KO DA SU U NJEMACKU DOSLI,KOJA JE TO BJEDA MAJKO MOJA
bugx
šibe dzukele ciganske....i ne znate ništa drugo
Dobojlija
Cetniku govnasti Bern ce veceras za vas biti pakao
BN78
Kada ti taj tvoj Dule bude mogao pričati o promašajima Djurdjevića protiv Intera u Milanu,zatim o prvoj bakljadi oko cijelog stadiona na revanšu onda možemo pričati o tribini.A Dule vjerovatno nije ni kod svog oca bio u planu ili eventualno se igrao sa karticama u pijesku na Adi.
Gagara
zabranjeni,nezabranjeni,bijeli,crni,sareni,Juzni,sjeverni au nikad vas nabrojat grob te jebo
Benjamingst
Iz Bijeljine je on Velez Mostar
Rus
Pa odi na Kosovo mangupe. Sta je ne smijes u srbiju.
neutralan321
Klasična navijač,ali iz Bijeljine,zadojen mržnjom,nepismen,Beograda vidio nije.Eto ja sam Bošnjak,a volim Partizan i sve iskrene Grobare,i imam mnogo prijatelja na tribinama JNA,i istoku i jugu. A takvi koji podstiču nacionalizam,mržnju,te koji svakodnevno kao navijači Partizana navijaju protiv svog kluba skandiranjem ratnim zločincima, transparentima,Keltskim križevima i slično, zbog kojih UEFA kažnjava Partizan,ne trebaju Partizanu.To su klasični Zvezdini plaćenici.
velez mo
U BEOGRAD IDEM CESTO POSLOVNO,MA NORMALA LJUDI,TI NA NJIMA NIKAD NEMOZES PRIMJETITI NEKU MRZNJU,NESTO NEGATIVNO PREMA NAMA,CAK SU MI STO PUTA GOVORILI DA SE STIDE RATA,GENOCIDA I SVEGA STO SE DESAVALO 90 TIH,OVI SELJACI IZ RS-A SU NAJGORI TO JE ZADOJENO MRZNJOM,NEGATIVOM
*p!p!t@*
Jebo majku živine to se ni pištolja ne boji. Koji narkomani u pm...
Prijestolnica
Rus
Keno
svi na jednu osobu koja bjezi, ta hrabrost covjece
DamirT
Nesto slicno kao u ratu,samo sto su govna tad imala i puske
mostarac
Nama veoma poznata iz rata ta nijova hrabrost !!! Na traktore bagro i mars preko Drine !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.