Haos u Bernu: "Delije" teško pretukle barem jednu osobu, odjeknuo i pucanj!

Incident pred duel Young Boysa i Crvene zvezde

Haos u Bernu: "Delije" teško pretukle barem jednu osobu, odjeknuo i pucanj!

Crvena zvezda večeras u Bernu igra prvu utakmicu play-offa za grupnu fazu Lige prvaka protiv Young Boysa.

U Bern je stigao veliki broj navijača Crvene zvezde, a iako su se tokom dana ugodno družili čak i sa navijačima švicarskog tima, sada stižu vijesti o incidentu koji se dogodio dok su se kretali ka stadionu.

Kako prenosi B92, navijači Crvene zvezde, popularne Delije, su pretukli barem jednu osobu na ulicama Berna.

Do tuče je došlo u blizini medicinske ustanove za odvikavanje od narkotika, a neki srbijanski mediji tvrde da je moguće da su se Delije potukle upravo sa osobama koje se liječe u pomenutoj ustanovi.

Na smicima koji su se pojavili na društvenim mrežama moguće je vidjeti kako grupa navijača Zvezde nasrće na grupu ljudi i udara barem jednu osobu koja je pokušala ući u dvorište već pomenute ustanove.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ubrzo nakon toga je intervenisala i policija, a navodno je jedan policajac pucao u vazduh kako bi natjerao navijače Crvene zvezde da se povuku i prestanu sa tučnjavom.

Top Komentari

BN78
Ovo je najbolje kada komentarišu navijači mizernih navijačkih grupa tipa,Horde zla,Manijaci,Robijaši.Držite se vi navijanja i gostovanja po Doboj Kaknju,Gabeli,Krupi a ozbiljno navijanje ostavite drugima.E,sad kao Grobar kažem gazite Cigani ove što znaju samo da jolduju.Kosovo je Srbija,Krim je Rusija.
1 31
Edin Merlin
Srpsko herojstvo !!!! FUJ
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi