Haos u Džedi: Vozač odvezao igrače Barcelone na pogrešnu lokaciju

Valverde zakasnio na press konferenciju

Haos u Džedi: Vozač odvezao igrače Barcelone na pogrešnu lokaciju

Endin Čaušević

Španski Superkup od ove godine igra se u drugačijem formatu, ali najveće iznenađenje za sve jeste što će se mečevi igrati u Saudijskoj Arabiji.

Turnir Superkupa igra se u Džedi, a trenutno je u toku prvi polufinalni meč između Real Madrida i Valencije. Drugi polufinalni par su Barcelona i Atletico Madrid koji sutra igraju svoju utakmicu.

Ekspedicija Barcelone danas je doputovala u Džedu i igrači ovog tima večeras su odradili trening. No, put do stadiona nije bio baš najbolji za njih, a trener ovog tima Ernesto Valverde je poprilično zakasnio na press konferenciju.

Valverde je novinarima objasnio da je vozač kriv za kašnjenje jer ih je prvo odvezao na pogrešnu lokaciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Hvala svima što se čekali. Press konferencija kasni zbog haosa u saobraćaju. Također vozač je bio malo izgubljen jer nas je prvo odvezao na stadion gdje igraju Real i Valencia. Ipak, tu smo i sada možemo pričati o našoj utakmici", izjavio je Valverde.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nele.
Profesionalac vozac. hehehe, htijo levatima pokazat kako igra najtrofejniji i najbolji klub na svijetu, Real Madrid.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti