Haos u Livnu: Potukli se igrači Troglava i Čapljine, pomoćni sudija dobro prošao
U samom finišu utakmice došlo je do opšte tuče na terenu, a sudija je pokazao crvene kartone dvojici fudbalera

Samo u BiH

Haos u Livnu: Potukli se igrači Troglava i Čapljine, pomoćni sudija dobro prošao

E. Čaušević

Juniori Troglava prije nekoliko dana igrali su na domaćem terenu protiv Čapljine u okviru 25. kola Omladinske lige BiH grupa Jug.

Utakmica je završena rezultatom 2:2, no meč je obilježio skandal koji se desio pred sami kraj. Nakon jednog prekršaja golmana domaćeg tima nastao je pravi haos na terenu.

Naime, igrač gostujućeg tima Mateo Obradović je bio ljut što ga je golman Troglava faulirao, te je nasrnuo na njega. Ubrzo nakon toga pojavili su se i igrači domaćeg tima koji su počeli udarati Obradovića.

Potom je nastala tuča između igrača obje ekipe, a sudije su uz dosta napora uspjele smiriti igrače. Da stvar bude gora igrač Troglava, Jasmin Delić, počeo je odgurivati pomoćnog sudiju i zasluženo je dobio direktan crveni karton. Radnije pod tuš morao je i Obradović koji je i "zakuhao" stvari na terenu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

Top Komentari

stopkrkanima
Kad seljaku das loptu...
3 2
Gari Garinča
Kakvi nam uhljupi vode nogomet, djeca još i dobra.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi