Haos u Podgorici: Selektor dobio otkaz jer nije želio voditi meč protiv Kosova
(Foto: EPA)

Dva fudbalera također udaljena

Haos u Podgorici: Selektor dobio otkaz jer nije želio voditi meč protiv Kosova

M. Šljivak

Večerašnja utakmica između Crne Gore i Kosova je izazvala haos u Podgorici.

Prema pisanju srbijanskih medija, selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković je dobio otkaz zato što nije želio da vodi utakmicu protiv Kosova.

On je odbio da predvodi Đetiće u ovom meču iz ljubavi prema Srbiji, a predsjednik FS Crne Gore je iz ekipe udaljio i dvojicu fudbalera.

Tako od danas članovi nacionalnog tima Crne Gore nisu Filip Stojković i Mirko Ivanić.

Oni su prethodnih dana bili pod velikim pritiskom iz Srbije. Niko nije želio da igraju protiv reprezentacije čiju nezavisnost Srbija ne priznaje.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ni to nije sve. Na klupi neće biti ni prvog asistenta Saše Jankovića, a ekipu će voditi Miodrag Džudović i Dragoje Laković.

Top Komentari

SamiAm1234
Kosovo je svoja država
37 0
DelijeSever
Kosovo je Srbija!!!
0 36

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi