Haračić i Malbašić prve novajlije na Mračaju

Metalleghe dogovorio prva pojačanja

Haračić i Malbašić prve novajlije na Mračaju · Saznajemo

S. Mlaćo

I nogometaši jajačkog Metalleghea nalaze se na zasluženoj pauzi. Rukovodstvo kluba ipak i tokom pauze radi, a klub je za sada napustilo čak šest nogometaša.

Naime, sada već bivši članovi popularnih Kraljeva su Luka Zelenika, Marino Sabljić, Jasmin Ramić, Sandro Marin, Antonio Jurević i Admir Goloman, a u narednim danima očekuju se i prva zvanična pojačanja.

Kako je potvrđeno za SportSport.ba iz redova Metalleghea prve prinove su Dženan Haračić (23) koji je u prvom dijelu sezonu nastupao za Čapljinu, te postigao šest pogodaka.

Drugi novajlija je Aleksandar Malbašić (25), nekada velika nada banjalučkog Borca, koji je posljednju polusezonu proveo u Slobodi iz Mrkonjić Grada, članu Prve lige Republike Srpske.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pored Borca i Slobode MG., Malbašić je nastupao i za Jedinstvo Bihać, te Kozaru iz Gradiške.

U Metallegheu intenzivno tragaju za pojačanje na golmanskoj poziciji, s obzirom da im je ista deficitarna.

Promo

Top Komentari

Gari Garinča
Au mogli bi kraljevi ponovo u Premijer ligu, ako nastave ovako.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi