Haračić pred vratima Slobode, novi član elite želi i Tallisona?

Promjene na Tušnju

Haračić pred vratima Slobode, novi član elite želi i Tallisona? · Saznajemo

Esmer Oštraković, foto: T. Hebib

Za upravu Slobode nema odmora jer nekoliko dana nakon što je proslavljen plasman u WWin ligu BiH krenulo je "sklapanje" ekipe za narednu sezonu.

Jasno je svima u Tuzli da je težak zadatak pred njima obzirom da u narednoj sezoni četiri ekipe ispadaju iz WWin lige Bosne i Hercegovine.

Naravno neće se u Slobodi predati bez borbe i sigurno je da će uprava ovog kluba dati sve od sebe da napravi ekipu koja će na kraju sezone uspjeti sačuvati premijerligaški status.

Još uvijek se čeka na zvanične informacije od kluba iz Tuzle kada je riječ i o odlascima, ali i o dolascima.

Ono što je poznato je da naredne sezone dres Slobode neće nositi Filip Erić koji je odlučio otići u "komšiluk" tačnije u ekipu Sloge iz Doboja.

Oglasi

Nezvanične informacije do kojih je došao SportSport kažu da se pred vratima Tušnja nalazi dosadašnji napadač Željezničara Dženan Haračić kojem je istekao ugovor sa klubom sa Grbavice.

Haračić je u protekloj sezoni odigrao 22 utkakmice, te je postigao dva gola, te nije produžio ugovor sa svojim dosadašnjim klubom.

Također neslužbene informacije kažu i da se Sloboda raspituje i za Tallisona koji je prošle sezone igrao za Zvijezdu iz Gradačca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tallison igra na pozicijama centralnog i ofanzivnog veznjaka, a u 13 utakmica za ekipu iz Gradačca je postigao pet pogodaka.

U Tuzli su navodno "zagrizli" za ova dva igrača, te će u će u narednim danima probati formalizirati dolaske.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
SS još nije saznao: "U ispitivanom uzorku travnjaka s nogometnog stadiona Arena Rođeni u Mostaru nisu pronađene agresivne kemijske tvari, zapaljive tekućine kao ni kemijski spojevi koji se koriste za uništavanje korova. Rezultat je to analize koju je izvršio Centar za forenzička ispitivanja, vještačenja i istraživanja – odjela za kemijsko toksikološka i fizikalna ispitivanja, istraživanja i vještačenja Federalne uprave policije."
2 1
user1613662710
Dobar je Tallison ,dogodine ako jaber ode iz Zelje,obavezno krenut po njega
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi