Hari Vukas: Nitko nam ne može oduzeti nadu
Hari Vukas i Staniša Mandić vjeruju da Zrinjski ima snage ostvariti pozitivan rezultat.

Trener Plemića pred uzvrat protiv Malmoa

Hari Vukas: Nitko nam ne može oduzeti nadu

U prostorijama HŠK Zrinjski danas je održana press konferencija pred uzvratni susret 3. pretkola UEFA Europske lige u kojem će se sutra na Pecari sastati Zrinjski i Malmo.

Hari Vukas, trener Zrinjskog te nogometaš Staniša Mandić bili su na raspolaganju novinarima a prvi je riječ imao Vukas.

"Rezultat prve utakmice pozitivan je za goste" - otvorio je Vukas konferenciju i nastavio: -" Bila je to najbolja utakmica za njih u zadnje vrijeme. Dali su sve na taj susret, postigli su sve što su željeli. Mi nismo bili dobri, posebno prema naprijed gdje je naše razmišljanje bilo ako budemo pravi da možemo napraviti nešto kao i u Utrechtu. Imali smo šanse, nismo ih iskoristili i moramo gledati samo prema naprijed. 

"Našu nadu nam ne može nitko oduzeti jer je u nogometu sve moguće". Odmorni smo i imali smo mirnu pripremu. Spremni smo za utakmicu a prolaz ne smijemo obećavati iako ćemo dati sve od sebe. Svjesni smo da moramo biti hrabriji i odlučniji. Oni imaju kvalitetu, a iza sebe imaju tešku utakmicu pa ćemo vidjeti što se može uraditi".

"Pretpostavljam da oni neće juriti prema naprijed, očekujem ih u čvrstom srednjem bloku i da će htjeti postići jedan pogodak kojim bi oni računali da mogu riješiti sve" - izjavio je strateg Plemića.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Očekuje nas teška utakmica i u Širokom. Malmo je odličan tim ali ja vjrujem u nas. Neki su nas otpisali ali ja mislim da imamo svoje šanse i na nama je da damo sve od sebe. Pokušat ćemo ispoštovati dogovor i napasti ih. Malmo je preiskusna momčad. Protiv njih nismo uspjeli ponoviti izdanje protiv Utrechta ali imamo novih 90 ili čak možda 120 minuta ispred sebe koje željno iščekujemo" - izjavio je jedan od junaka prolaska Zrinjskog protiv Nizozemaca Staniša Mandić.

Utakmica između Malmea i Zrinjskog igra se sutra u 19h na stadionu Pecara. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

milivoje
E moj Vukas,ispadni i izgubi jos jednu u prvenstvu,bićeš bivši.
0 5
BJB1
Nade nikad nije ni bilo,nakon onakve kukavicke taktike nada je prestala da postoji poslije 2:0.a sad glupo nase razmisljanje,nemogu svedjani igrat po vrucini pokazuje nivo znanja nasih trenerskih znalaca.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi