Hari Vukas novi trener Hajduka!

Naslijedio Igora Tudora

Hari Vukas novi trener Hajduka! · Zvanično

E. Oštraković

Bivši trener Zrinjskog, Hari Vukas, zvanično je predstavljen kao novi trener Hajduka.

Sa njim će u stručnom štabu biti Jurica Vučko, Toni Golem, Hrvoje Sunara, Toni Modrić i Šime Veršić.

On ovu poziciju preuzima nakon što je dosadašnji trener Igor Tudor otišao u Juventus gdje će biti pomoćnit Andrea Pirlu.

"Zadovoljstvo mi je potvrditi Harija za glavnog trenera te ostatak stručnog stožera koji nastavlja surađivati s njim. U jednom senzibilnom periodu tranzicije odradio je odličan posao. Za bilo koju osobu dosta je zahtjevan taj prelazak iz pomoćnog u glavnog trenera, ali ekipa ga je odlično prihvatila i prepoznali smo tu sinergiju koju je trener postigao s igračima", između ostalog je istaknuo sportski direktor Hajduka Ivan Kepčija.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi