Igor Tudor u Juventusu, Hajduku obeštećenje!

Ponuda prihvaćena

Igor Tudor u Juventusu, Hajduku obeštećenje!

Splitski Hajduk je danas saopštio da Igor Tudor napušta kormilo ekipe i odlazi u Italiju.

Tudor je dobio ponudu da se pridruži stručnom štabu novog stratega Juventusa Andree Pirla i očigledno je nije mogao odbiti.

Tako 42-godišnji Splićanin postaje Pirlov pomoćnik, a njegov Hajduk mu je poželio sreću u nastavku karijere.

Inače, Tudor je i kao igrač nosio dres Juventusa, dok je u trenerskoj karijeri do sada radio kao šef struke Hajduka, PAOK-a, Karabukspora, Galatasarayja i Udinesea.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Hrvatski mediji prenose da će Hajduku pripasti obeštećenje u iznosu od 450.000 eura s obzirom da je Tudor sa Bilima imao važeći ugovor.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti