Hari Vukas: Obzirom na sve, zadovoljni smo dosadašnjim učinkom
Hari Vukas zadovoljan je dosadašnjim učinkom HŠK Zrinjski

Trener Plemića pred polazak Zrinjskog na pripreme u Livno

Hari Vukas: Obzirom na sve, zadovoljni smo dosadašnjim učinkom

Nogometaši HŠK Zrinjski danas su se zaputili u Livno gdje će provesti 4 dana na mini pripermama trenirajući na stadionu NK Troglav a u subotu će odigrati i pripremnu utakmicu s hrvatskim drugoligašem NK Dugopoljem.

Pred polazak Plemića u Livno trener Hari Vukas dao je slijedeću izjavu:

"Evo, pauzirali smo nekoliko dana, stanka nam je dobro došla i nadam se da su se momci dobro odmorili" - rekao je Vukas i nastavio: -"Također, nadam se da su dobro napunili baterije za ono što nas čeka, puno treninga, puno utakmica. Premijer liga je jako teška i treba biti spreman na sve izazove koji su pred nama".

Osvrnuo se Vukas na ono što je Zrinjski dosad napravio:

"Tu ne mogu govoriti samo o prvenstvu, bilo je tu i šest europskih utakmica i apostrofirao sam da treba da izdržimo do prve pauze. Ovaj zadnji period daje nam za pravo da budemo zadovoljni obzirom na utakmice odigrane u Europi te obzirom na tećak raspored koji smo imali na početku Premijer lige. Gostovali smo protiv tri prvoplasirane ekipe na ljestvici i sigurno je da nije bilo nimalo lako. Ovih nekoliko utakmica možda igra nije bila na visokoj razini ali smo to kompenzirali rezultatski i s te strane moramo biti zadovoljni".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U Livno ne idemo kompletni, ozlijeđeni igrači ostat će u Mostaru na terapijama, dobit će svoj program rada i cilj je da se što više njih priključi radu od idućeg tjedna. U Livnu ostajemo do nedjelje gdje ćemo napraviti jedan set treninga koji nam je potreban u ovom trenutku nakon čega se vraćamo u Mostar i nastavljamo s pripremama za gostovanje Radniku". - rekao je Hari Vukas. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi