Ozer sretan zbog pobjede: Protiv Želje želimo nastaviti pozitivni niz!

Čelika na svom kontu ima sedam bodova

Ozer sretan zbog pobjede: Protiv Želje želimo nastaviti pozitivni niz!

S. Mlaćo

Čelik je došao do nova tri boda danas u Mostaru.

Zeničani su na stadionu Rođeni savladali Velež i sada na svom kontu imaju sedam bodova.

Nakon meča svoje viđenje dao je trener Zeničana Hasan Ozer.

"Počeli smo loše i Velež je bolje otvorio meč. Pravili su presing u sredini, oduzimali su nam lopte i imali smo problema. Nismo imali dobre pasove. Prvo poluvrijeme smo završili gubitkom 1:0, ali drugo poluvrijeme smo promijenili taktiku i imali jednu zamjenu. Za tri minute smo postigli tri pogotka. Borili smo se, izmjenama također činili sve da zadržimo rezultat. Velež je imao dosta prilika za gol, a rezultat je dobar i drago mi je zbog pobjede", kazao je Ozer.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mogli smo postići još koji pogodak. Ovaj rezultat napraviti u Mostaru je dobar početak za našu ekipu. Želim čestitati svojim igračima, a naravno i našim navijačima. Imamo sada utakmicu sa Željom i želimo nastaviti sa ovakvim igrama i rezultatima", dodao je Ozer.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi