Duljević: Želimo vratiti sve ljude na stadion

Zadovoljan pobjedom

Duljević: Želimo vratiti sve ljude na stadion

E. Škorić

Haris Duljević bio je večeras jako raspoložen za igru u redovima bh. reprezentacije.

Duljević se ponovo našao na spisku selektora i opravdao je povjerenje. Bio je starter, a kod gola Smaila Prevljaka u 69. minuti odradio dobar posao na lijevoj strani, da bi poslije njegovog oštrog centaršuta, golman Rumunije loptu odbio na nogu našeg rezerviste.

"Zahvalio bih se navijačima na podršci, a što se tiče same utakmice, bila je jako teška ali eto uspjeli smo da pobijedimo. Nadam se da ćemo se svi odmoriti do subote i da ćemo napraviti još jedan korak ka prvom mjestu, da vratimo reprezentaciji gdje joj je mjesto i da vratimo sve ljude na stadion", rekao je Duljević, dodavši:

"Večeras je pobijedila kvalitetnija ekipa, ali naravno uvijek može bolje".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

BiH već u subotu u Podgorici igra protiv Crne Gore, a onda četiri dana kasnije, u utorak, dočekuje Finsku u Zenici.

Top Komentari

NEUTRAL
Pobjedite Crnu Goru i u utorak Bilino Polje puno KO ŠIBICA,pa da pokazemo Fincima "ko pije a ko vodu nosi" Dosta smo bolji bili veceras ! ZASLUZENA POBJEDA !
12 0
Mackintosh
Raja ce se vratit. Nastavte ovako igrat, podrzite selektora i savez, a i baustelska BHF marva je otisla sa tribina, bez njiha je sve ljepse, ono je negativno, bolesno, zatucano. Normalna raja ce podrzat reprezentaciju, nisu navijci skupina gastoski bausteskih cobana koji sve rastjeruju
3 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi