Haris Duljević dogovorio trogodišnji ugovor sa Nimesom

Stiže u Francusku

Haris Duljević dogovorio trogodišnji ugovor sa Nimesom

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Duljević napušta Dynamo iz Dresdena.

Nakon dvije godine u njemačkom timu došlo je vrijeme za rastanak, a već danas bi 25-godišnji krilni fudbaler mogao biti predstavljen u novom timu.

Duljević će karijeru nastaviti u redovima francuskog Nimesa. Dogovorio je bh. fudbaler trogodišnji ugovor sa ovim timom i sve bi trebalo postati zvanično veoma brzo.

Preostao je samo završni dogovor između klubova. Međutim, njemački mediji tvrde da tu neće biti nikakvih problema i Duljevića ćemo u narednoj sezoni gledati u Ligue 1.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nimes je proteklu sezonu završio na devetom mjestu u prvenstvu Francuske, a kroz historiju nema nekih značajnijih trofeja. Doduše, četiri puta su bili viceprvaci Francuske, posljednji put 1972. godine.

Duljević je u protekle dvije sezone odigrao ukupno 55 utakmica za Dynamo i postigao je četiri pogotka.

Top Komentari

cancar9
otreso dva tri igrača PSG i odma ode u francusku cc...
0 2
pipun
E moj Hari to ti je greska...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi