Duljevića sele u klubove, ali on ima drugačije planove

Na meti nekoliko klubova

Duljevića sele u klubove, ali on ima drugačije planove

Reprezentativac BiH Haris Duljević u posljednje vrijeme sve češće se dovodi u vezu s odlaskom iz Dynama.

Partije koje Duljević pruža u njemačkom drugoligašu rezultirale su interesovanjem brojnih klubova, pominju se Eintracht, HSV, Nimes..., međutim napisi o eventualnom odlasku njega ne opterećuju.

U razgovoru za njemačke medije naglasio je da je trenutno fokusiran isključivo na ono što ga čeka u Dynamu, te da nije isključeno da, unatoč špekulacijama o odlasku, na kraju ostane u Dresdenu.

"Već su obavljeni prvi razgovori, ovdje nešto planiram, s čim su upoznati i ljudi u klubu. Dakle, trenutno sam fokusiran isključivo na Dynamo, ali isto tako treba uzeti u obzir da je fudbal nepredvidiv i da preko noći može ići u različitim smjerovima", kaže Duljević.

Duljević je u Dynamo došao u ljeto 2017. godine kao slobodan igrač, a u međuvremenu u 2. Bundesligi je sakupio 53 nastupa i pritom postigao tri pogotka uz sedam asistencija.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Partijama u Njemačkoj izborio se i za standardno mjesto u reprezentaciji BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi