Odluka trenera Pascala Plancquea

Haris Duljević odstranjen iz ekipe!

24

Komentari (24)

bazaorao
Sta te briga kod kirijasa uvijek imas mjesto. Sretno
MUFCDOGROBA
Hajde barem ga mogu platit.
bazaorao
Mowzilla
Najbolje bi mu bilo da ode recimo u austrijsku ili svicarsku ligu, msm da se nece pokajati i da sa svojim trbuhom cilja visoko ako misli da moze ikad vise igrati za cvajtu...
Robijasi_It
Neka nebrine ima mjesta u nasoj reprezentaciji jer tu i dolaze samo ini sto nemaju više gdje
Gagaara
Meni je komsija Dulja u Boljakovom pricao sam sa njim, rekao je da najvjerovatnije ide u Bielefeld ili Paderborn pitao sam ga za Sarajevo rekao je da mu je to iskreno zadnja opcija iz razloga sto je kao prvo plata premala a kao drugo ako ode u tu ligu velike su sanse da mu se tu karijera i zavrsi.
Alkkk
U Sarajevu je plata boljim igracima izmedju 5 i 10 hiljada €, on misli da je to njemu malo a vala ne vrijedi ni 5 hiljada maraka. Mogao je glumit velikog igraca u Sarajevu kada boljih nismo imali, Rahmanovic, Tatar, Fanimo, Ahmetovic pa cak i Ormus su ga presisali odavno. Propao cim je otisao jer nije kapacitet za jacu ligu a ja licno mu ne bi dao prici kosevu, da se ne zaboravi kako je otisao iz kluba.
Gagaara
to nije istina, po meni je on daleko bolji od svih tih koje si nabrojao, rahman evo otisao je u tursku a tatar u SA obojica igraju vecinom sa klupe jedino ako je neko iz prve postave povrijeden onda ulijecu u prvu a njemacka druga liga gdje je dulja bio standardan je daleko bolja nego i saudijska a i turska, a fanimo jeste zvijer ali ne moze primirisati dulji iz razloga sto je isti taj fanimo imao sanse i u engleskoj pa ih nije iskoristio igrao je u west hemu pa su ga poslali u nize engleske lige (valderama itd) pa se cak ni tu nije pokazao, moze se fanimo pokazati u bih ligi ali cim ode u malo jacu i imalo brzu ligu, on propada opet :)
Gagaara
a i znam da dok je jos u dynamo igrao svaki igrac je dobio novi audi a7 od kluba tj od sponzora kluba, to neka ti samo kaze kolike su razlike u zaradjivanju na zapadu i u bih :)
Alkkk
Ma bas mi ti moras govorit kolika je razlika ko da je ne znam. Ne govorim o tome vec da on ne vrijedi ni pola NASIH plata.
Alkkk
I rahmanovic je poceo igrati redovno, uigrao se i ima vec rezultata. Za tatara ne znam, ne pretim ga ali su obojica 10 klasa ispred duljevica
memara86
@Alkkk ne navijam za Sarajevo, ali gledajući objektivno, Duljević je mnogo bolji igrač od Rahmanovića i Tatara. Direktan, odličan jedan na jedan, ono što mu fali je završnica da bi bio vrhunski.
kukuruz
Gdje god da kreneš, izaberi klub koji će ti garantovati minutažu, izdominiraj pa će te veći klubovi htjeti.
omet
Šteta bolje da je ostao u cvajti, u Francuskoj igraju samo trkači...
ljoze_ono_na
Steta talenta, mogao je vise.
Ecosport
Prije njega će trener otići. Ako ispadnu iz lige, trener odlazi 100%. I Fonseca je strogoću trenirao na Džeki, pa ode Fonseca i prije kraja sezone.
BogatiDijasporac
Uporediš jabuke i kruške. Čuj, Duljevića u istu rečenicu sa Džekom :)))
Nodi75
Vrati se u RajvoSa
Alkkk
Sta ce nam? Sjetimo se kako je otisao
C.Banks
Bešić, Kolašinac, Misimović Pjanić, igračine jesu ali sve je to tjerano sa klupe. To je naša realnost
Qwertz1
Nema veze zvat će te u repku ne sekiraj se ?? Begoviću sve džaba ????
MUFCDOGROBA
Ma on je maximum za nase lige
kadiC
Maksimum za naše lige čovjek odigrao kod trenera iz prve polusezone 19 utakmica .. Stvarno naš narod zna ponekad lupit , ali baš lupit... Dovoljno je reći liga petice...
Hele
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.