Haris Hajdarević napušta Željezničar i karijeru nastavlja u Srbiji

Potpisuje za Radnik iz Srdulice

Haris Hajdarević napušta Željezničar i karijeru nastavlja u Srbiji

Endin Čaušević

Željezničar se punom parom sprema za sutrašnji meč prvog pretkola Konferencijske lige protiv Dinamo Minska, a kako stvari stoje Nermin Bašić neće moći računati na veznjaka Harisa Hajdarevića koji će karijeru nastaviti u Srbiji.

Hajdarević je prošao pripreme sa Željom i prijavljen je za sutrašnju utakmicu protiv Dinama, no jasno je da ga neće biti sutra u sastavu jer je odlučio da promijeni klub.

Ovaj 24-godišnjak nakon dvije godine ponovo napušta Željezničar, a ovaj put karijeru će nastaviti u Srbiji.

Naime, Hajdarević potpisuje za Radnik iz Srdulice i u narednoj sezonu nosit će dres ovog srbijanskog kluba.

Hajdarević je ponikao u Željezničaru gdje je prošao sve omladinske kategorije, a pored toga igrao je još za tuzlansku Slobodu i turski Boluspor.

Kako saznajemo Hajdarević je već sve dogovorio s Radnikom i sada se čeka samo zvanična potvrda da je on novi član kluba iz Srdulice.

Radnik iz Srdulice se takmiči u najjačem rangu tamošnjeg fudbala.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zanimljivo da je u Radniku prošle sezone nastupao Edin Rustemović koji je prije nekoliko sedmica pojačao upravo Željezničar.

Također, za Radnik nastupa i dobro poznato lice, a to je Petar Kunić koji je u Premijer ligi nosio dresove Zrinjskog, Borca i Radnika iz Bijeljine.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi