5

Komentari (5)

hzsg
Serijal LUD, ZBUNJEN, NORMALAN se nastavlja. Dobio je ulogu jos jedan željkanov navijac..!! He,he, he... najveci klub u državi zvanoj Mjesna zajednica Šanac sa naseljem Šugavica. Serijal se nastavlja..!!
FahrudinKonjHodzic
limvotemirvah
Po cemu je Zeljeznicmar najveci klub u drzavi? Sta prica ovaj? Pa nasa filijala Velez je veci klub od njih, da ne govorim koliko smo mi veci u bukvalno svakom smislu. Pod hitno odstraniti iz reprezentacije.
Hadzija123
Budi realan samo druze kada pricas daj mi reci koliko ste ne ozbiljnih reprenzetativaca dali necemo o ozbiljnim?
limvotemirvah
Hadzija, kako nisam realan? Zadnju titulu ste uzeli prije 10 godina. Jedva postojite i pred gasnjem ste. Da ste pravili igrace i davali reprezentativce - da. Ali to je davna proslost, zadnji igraci koje ste izbacili su Amir i Bajic. I tome ima 10 godina. Ovo su cinjenice. Svi su vas prestigli i sami ste za to krivi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.