Haris Hajradinović novi član Kasimpase

Stiže iz Osijeka

Haris Hajradinović novi član Kasimpase · Zvanično

S. Mlaćo

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje Haris Hajradinović novi je član turskog kluba Kasimpasa. 

Klub iz Istanbula danas je zvanično potvrdio dolazak Hajradinovića iz Osijeka, a on je potpisao ugovor na tri i pol godine uz mogućnost produženja na još godinu dana.

Vezista je potpisao ugovor u prostorijama kluba, te će ovo prema svemu sudeći biti jedan od najvećih transfera koji je ikada ostvario član 1.HNL.

Podsjetimo, Hajradinović je u Osijek stigao iz Haugesunda, a nastupao je i za KAA Gent, Trencin, Inter Zaprešić, Olimpik i Željezničar, koji bi trebao dobiti određeni dio novca na osnovu Hajradinovićevog novog transfera.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Kasimpasa je trenutno četvrtoplasirana momčad Super lige Turske, te ima 29 osvojenih bodova kao i drugoplasirani Trabzonspor i treći Malatyaspor. Lider je Basaksehir sa 35 osvojenih bodova.

Top Komentari

zaboti janos
Ako je kreno iz Zelje onda je tipican primjer kako prodaju ili otpisu talente za male pare anda neko kao Osjek(sretno )zaradi najvise.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi