Radnik iz Bijeljine danas doveo dva velika pojačanja!

Bore se za opstanak u Premijer ligi

Radnik iz Bijeljine danas doveo dva velika pojačanja! · Saznajemo

E. Čaušević

Radnik iz Bijeljine iskoristio je reprezentativnu pauzu za dovođenje novih pojačanja.

Radnik do kraja sezone Premijer lige očekuje velika borba za opstanak u društvu najboljih. Klub iz Bijeljine nalazi se na posljednjem mjestu sa 16 bodova i jasno je da slijedi grčevita borba za opstanak.

Čelnici kluba iz Bijeljine odlučili su da iskoriste reprezentativnu pauzu na najbolji način i dodatno pojačaju svoj tim.

Kako saznaje SportSport.ba Radnik je danas predstavio dva nova pojačanja, a riječ je o iskusnim igračima. Ugovor s Radnikom potpisao je napadač Haris Handžić koji u Bijeljinu stiže kao slobodan fudbaler nakon epizode u Libanu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored Handžića ugovor s Radnikom potpisao je i Dejan Maksimović. Ovaj 26-godišnji fudbaler u Radnik se vratio nakon što je početkom januara napustio Leotar.

Maksimović je za Radnik igrao u dva navrata i sigurno je da se od njega mnogo očekuje do kraja sezone, te da će biti pojačanje u veznom redu.

Top Komentari

Deepy
Malo čudno nazvati ih pojačanjima. Kad sam pročitao naslov pomislih da nije npr Kadušić ili slični free igrači...
6 1
Uranija
Hahahahahahahaha e baš su se pojačali…hahahahahahahahaha
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi