Lider protiv fenjeraša: Duel u Mostaru otvara 23. kolo Premijer lige BiH
FOTO: A. Čaušević

Jedina utakmica subotnjeg programa

Lider protiv fenjeraša: Duel u Mostaru otvara 23. kolo Premijer lige BiH

Haris Zilić

Počinje treći krug fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine nakon kojeg ćemo znati konačan rasplet ove sezone.

Odlučujućih 11 kola određeno je plasmanom nakon 22 kola i Bergerovom tabelom.

Plasman na tabeli u 23. kolu spojio je Zrinjski i Radnik iz Bijeljine, a upravo je ta utakmica jedina u subotnjem programu 23. kola.

Meč se igra večeras u Mostaru na stadionu pod Bijelim brijegom, a tabela dovoljno govorio ko je izraziti favorit večeras.

Zrinjski je suvereni lider na tabeli sa 57 bodova, 16 više od Tuzla Citya i malo ga dijeli od nove titule prvaka Bosne i Hercegovine.

Sa druge strane Radnik je fenjeraš na tabeli sa 16 bodova i do kraja sezone ga očekuje grčevita borba za opstanak, a večeras u Mostaru teško da mogu tražiti neki pozitivan rezultat, ali lopta je okrugla i nikad se ne zna.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Gostima iz Semberije ne ide u prilog ni činjenica da su ova dva tima igrala i u 21. kolu kada je Zrinjski slavio sa 4:1.

Glavni arbitar meča bit će najbolji bh. sudija Irfan Peljto.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
13.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi